House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home

Hairdreams® The Art Of Hair Extensions

De oplossing voor dun haar

Vrouwen met dun haar kunnen opgelucht ademhalen: bij House4Hair wordt met behulp van de „microlines“-methode binnen een uur dun haar op voorzichtige en natuurlijke wijze weer tot wondermooi, vol haar omgetoverd.

 

De magische formule luidt „Hairdreams microlines“. Daarbij gaat het om een speciaal proces, dat door de haarverlengingsexperts van Hairdreams speciaal voor vrouwen met zeer dun haar op het bovenhoofd heeft ontwikkeld.


Achtergrond: met toenemende leeftijd, maar ook in de jonge jaren, verliezen veel vrouwen haren op het voor- en achterhoofd. Oorzaken hiervoor zijn genetische bepalingen, omgevingsfactoren en individuele levensomstandigheden zoals stress en onderhoud. Gevolgen: het haar wordt steeds dunner, de hoofdhuid schijnt toenemend door en er kunnen zich zelfs kale plekken vormen. De betreffende vrouwen lijden meestal erg onder dit probleem en het komt tot merkbare belemmering van de levenskwaliteit.


Het Hairdreams microlines-systeem zorgt voor een oplossing: een microfijn, bijna „onzichtbaar“ haarnet wordt aan het nog aanwezige eigen haar verbonden. Op dit net bevinden zich echte haren, die in kleur, vorm en lengte overeenkomen met het eigen haar van de draagster. Het resultaat: volle, gezonde, van natuurlijk gegroeid eigen haar praktisch niet te onderscheiden haarpracht – en een wezenlijk gelukkiger en jonger uitziende draagster!

Geinteresseerden kunnen zich eerst kostenloos en vrijblijvend laten adviseren.

U kunt telefonisch een afspraak maken onder het telefoonnummer (0314) 34 52 07 of persoonlijk bij House4Hair.

Klik hier >> voor onze complete Hairdreams fotogalerij

 

Gerelateerde producten: Hairdreams® Zomerstrengen | Hairdreams® Extensions

GraphX®
Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!