House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home

Hairdreams® The Art Of Hair Extensions

Droomharen met een Hairdreams haarverlenging

Welke vrouw droomt niet over wondermooie, lange, volle haren, zoals men dagelijks in de reclame van de sterren uit de mode en showbizz krijgt voorgeschoteld. Helaas hebben maar weinig vrouwen van nature zulke perfecte haren. Het geheim van de sterren zijn de haarverlengingen, die ondertussen ook door steeds meer kappers aangeboden worden.

 

Beslissende voorwaarde voor een perfect resultaat is de keuze voor de juiste haren en het juiste haarverlengingssysteem. Bij de verwerking van goedkope haarkwaliteiten, kunstharen en massieve aanhechtingen zijn de resultaten vaak zeer onnatuurlijk. Heel anders is het bij het professionele syteem van de speciale aanbieder „Hairdreams“, waarbij hoogwaardige echte haren met microfijne aanhechtingen onopvallend in de eigen haren geintegreerd worden. Met dit doel betrekt Hairdreams uit de gehele wereld uitgezocht echt haar. Deze haren worden in een kostbaar proces gesorteerd en voorzichtig veredeld, tot zij de gewenste kleur en structuur hebben. Het resultaat: een enorme keuze aan gewenste haren van zwart tot blond en van glad tot gekruld. Daarbij komen de modieuze effectstrengen in extreme kleuren zoals rood en groen. Zelfs strengen met echte Swarowski-kristallen en trendy metallic sieraden zitten in het assortiment. Daarmee kan (bijna) ieder wensmodel gerealiseerd worden.


Hairdreams | NadineHairdreams | Ushi


Klik hier >> voor onze complete Hairdreams fotogalerij

Een specialiteit van Hairdreams zijn de handgeselecteerde „special“-haren, die eveneens uit de gehele wereld komen, maar in structuur en kleur in bijzondere mate vergelijkbaar zijn met ons europese haartype en daardoor noch gering behandeld moeten worden. De kwaliteit van deze haren is zo hoogwaardig, dat zij zelfs enkele malen opnieuw gebruikt kunnen worden.

 

Dankzij nieuwere applicatiemethoden, kunnen de Hairdreams haren niet alleen voorzichtig en bijna „onzichtbaar“ met het eigen haar worden verbonden, maar ook sneller en goedkoper.

 

Het Hairdreams haarverlengingssysteem is uitsluitend bij ons verkrijgbaar.Volg ons ook op house4hair  house4hair-twitter

GraphX®
Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!