House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home
House4Hair Home

House4Hair Doetinchem - knippen, kleuren, föhnen, extensions, hairdreams, sunless tanning, bruidskapsels en make-upHet bedrijf House4Hair

Als wij een standaard kapsalon waren, hadden we hier geschreven dat u bij ons terecht kunt voor al uw knipwensen, mooie kleuren en trendy kapsels, gecreëerd met de beste producten door ervaren enthousiaste kapsters.

Maar House4Hair is geen standaard kapsalon, House4hair is anders!


Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor een nieuwe look of het bijwerken van uw kapsel. Hiervoor gebruiken wij de beste producten en de nieuwste technieken. Maar House4Hair doet méér.

Wij geven u bijvoorbeeld graag een complete metamorfose, aangepast aan uw wens en smaak. Van kapsel tot kleur en een professionele make-up, gevolgd door een fotoshoot in onze Salon. Alleen, moeder en dochter, vrijgezellenfeestje, vriendinnenuitje of een uitstapje met het werk? Wij maken van iedereen een glamourqueen (of king natuurlijk)!

Niet alleen ons aanbod is anders, ook onze kapsters zijn anders. Stuk voor stuk leuke meiden met verstand van zaken. Zij voelen haarfijn aan of u zin heeft in een babbeltje of in stilte wilt genieten van een hoofdmassage.

En dan het goede knipwerk natuurlijk, maar dat mag u verwachten van een kapsalon. Voor dat en meer komt u naar House4Hair. Compleet, up to date en met alle aandacht voor kwaliteit.

 

Komt u onze sfeer proeven? Bel dan snel voor een afspraak! Alle informatie vind u hier.

Volg ons ook op house4hair  house4hair-twitter 

GraphX®
Alle rechten voorbehouden

Valide CSS!